Day by Day (Yiddish Calendar)

לאַמעד שאַפּיראָ, אַלכּסנדר גראַנאָווסקי, יחיאל שרײַבמאַן, לעאָן קאָברין

Lamed Shapiro, Alexander Granowsky, Yekhiel Shraybman, Leon Kobrin

פֿון באָריס סאַנדלער

  • Print
  • Share Share

לאַמעד שאַפּיראָ (1878־1948) — שרײַבער
אַלכּסנדר גראַנאָווסקי (אַבֿרהם אַזאַרך, 1890־1937) — טעאַטער־רעזשיסאָר
יחיאל שרײַבמאַן (1913־2005) — שרײַבער
לעאָן קאָברין (1872־1946) — דראַמאַטורג און נאָוועליסט

Would you like to receive updates about new stories?

You may also be interested in our English-language newsletters:

We will not share your e-mail address or other personal information.

Already subscribed? Manage your subscription.