Day by Day (Yiddish Calendar)

לאַמעד שאַפּיראָ, אַלעקסיי גראַנאָווסקי, יחיאל שרײַבמאַן, לעאָן קאָברין

Lamed Shapiro, Aleksei Granovsky, Yekhiel Shraybman, Leon Kobrin

פֿון באָריס סאַנדלער

  • Print
  • Share Share

10-15 מערץ.

לאַמעד שאַפּיראָ (1878־1948) — פּראָזאַיִקער,

אַלעקסיי גראַנאָווסקי (1890־1937) — רעזשיסאָר, גרינדער פֿונעם מאָסקווער ייִדישן קאַמער־־טעאַטער,

יחיאל שרײַבמאַן (1913־2005) — פּראָזאַיִקער, מײַסטער פֿון קינסטלערישער מיניִאַטורן,

לעאָן קאָברין (1872־1946) — דראַמאַטורג, נאָוועליסט.

Would you like to receive updates about new stories?

You may also be interested in our English-language newsletters:

We will not share your e-mail address or other personal information.

Already subscribed? Manage your subscription.